Quatre centres veterinaris de Sant Cugat se sumen a la campanya d'estirilització i identificació d'animals

Es tracta d'una iniciativa de la FAADA dirigida a gats, gossos, fures i conills


  • Comparteix:

Quatre centres veterinaris de Sant Cugat (Volpevets, La Masia Dels Animals, Dispensari Veterinari del Vallès i Consultori Veterinari La Floresta) s'han sumat a la campanya d'identificació i esterilització de gats, gossos, conills i fures: una iniciativa de la mà de Fundació per a l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA).

ESCOLTA-HO

La campanya d'identificació i esterilització de les mascotes 'Sóc Responsable' ofereix preus promocionals si l'usuari s'hi inscriu amb el formulari a través de la pàgina web de la FAADA. L'objectiu principal de la campanya és reduir l'abandonament, ja que, segons la Federació, cada any més de 30.000 animals són abandonats a Catalunya, una mitjana de quatre animals cada hora. Així ho ha explicat la responsable d'aquesta campanya, Alba Jornet, al 'Sant Cugat a fons'.

Altres objectius passen per explicar els avantatges d'esterilitzar els animals, tant per ells mateixos, com per les persones. Identificar els animals amb el microxip i la xapa corresponents i registrar-los al cens municipal és una obligació legal.


Tall Alba Jornet

Els animals que s'abandonen o perduts és impossible localitzar el propietari, per tant, portar xip és bàsic



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.