Podcast

Ràpid i calent: "Volem professionalitzar el sector i dignificar la feina del repartiment de menjar a domicili"

L'empresa vallesana repassa el primer any d'activitat al 'Connectats'


  • Comparteix:

Ràpid i Calent, l'empresa vallesana de repartiment de menjar a domicili / Foto: Cedida

Ràpid i Calent, l'empresa vallesana de repartiment de menjar a domicili / Foto: Cedida

La plataforma de repartiment de menjar a domicili vallesana Ràpid i Calent vol fer-se un lloc al costat de les grans del sector a Sant Cugat. El projecte, nascut fa gairebé un any, ja serveix el menjar de més de 20 restaurants a la ciutat i ha començat la seva expansió a Rubí i Cerdanyola. El fundador, Jonatan Barberis, explica que tenen com a objectiu professionalitzar i dignificar el repartiment de menjar a domicili. Així ho ha explicat en una entrevista al programa 'Connectats', produït per La Xarxa.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.