Podcast

RÓpid i calent: "Volem professionalitzar el sector i dignificar la feina del repartiment de menjar a domicili"

L'empresa vallesana repassa el primer any d'activitat al 'Connectats'


  • Comparteix:

RÓpid i Calent, l'empresa vallesana de repartiment de menjar a domicili / Foto: Cedida

RÓpid i Calent, l'empresa vallesana de repartiment de menjar a domicili / Foto: Cedida

La plataforma de repartiment de menjar a domicili vallesana RÓpid i Calent vol fer-se un lloc al costat de les grans del sector a Sant Cugat. El projecte, nascut fa gairebÚ un any, ja serveix el menjar de mÚs de 20 restaurants a la ciutat i ha comenšat la seva expansiˇ a RubÝ i Cerdanyola. El fundador, Jonatan Barberis, explica que tenen com a objectiu professionalitzar i dignificar el repartiment de menjar a domicili. AixÝ ho ha explicat en una entrevista al programa 'Connectats', produ´t per La Xarxa.

Escolta-ho




Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notÝcia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

AvÝs important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniˇ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilĚlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelĚlar el dret de publicaciˇ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.