Els Brodas Bros fan parada a Cugat Mèdia abans de pujar al Teatre-Auditori

El director de Brodas Bros, Lluc Fruitós, visita el programa 'Molta Comèdia' per presentar 'Around the world'


  • Comparteix:

Eduard Jener i Lluc Fruitós / Foto: Cugat Mèdia

Eduard Jener i Lluc Fruitós / Foto: Cugat Mèdia

Els Brodas Bros pugen aquest divendres de nou al Teatre-Auditori per presentar el seu nou espectacle 'Arround the world'. Es tracta d'un muntatge fruit de les seves actuacions a tot el món, amb parades a Jordània, el Brasil, els Estats Units i la Xina, on han estat tres mesos de gira. Abans, però, han passat pel programa de Cugat Mèdia 'Molta comèdia', on el director, ballarí i músic de Brodas Bros, Lluc Fruitós, ha parlat amb Eduard Jener. Un nou programa que també ha servit per repassar la trajectòria del grup i el futur del Teatre la Unió.

ESCOLTA-HO

Els Brodas Bros porten aquest 'Arround de world' a les vuit del vespre al Teatre-Auditori amb les entrades exhaurides. Els Brodas oferiran la seva versió més futurista de la mà del mapping, la projecció interactiva, els làsers, la dansa aèria i un vestuari de leds. En definitiva, una combinació de dansa, llum, tecnologia i música.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.