Jorge Juan Morata: 'Al col·lectiu de Música Antiga ens agrada fer recerca històrica'

El col·lectiu ha preparat un espectacle per aquest divendres (21 h) amb música tradicional fusionada amb la història del Monestir


  • Comparteix:

Cartell del concert / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Cartell del concert / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El Col·lectiu de Música antiga de Sant Cugat porta mesos preparant l'espectacle 'El cant de la Sibil·la' en què es fusiona música tradicional amb el record de moments històrics de Sant Cugat, com la visita del rei Felip II a la ciutat o l'hospital construït el segle XII al costat del Monestir. El concert, que es va anul·lar el desembre, finalment es podrà gaudir a l'Església del Monestir divendres a les nou del vespre.
Jorge Juan Morata, membre de l'Ensemble Contratemps, ha explicat al 'Ritme santcugatenc' l'espectacle i tota la feina que hi ha darrera. Escolta l'entrevista:

ESCOLTA-HO

El 'Ritme santcugatenc' és una programa de ràdio que repassa l'actualitat de la música local. S'emet en directe els dimarts a les deu de la nit i es remet els dissabtes a la mateixa hora a través del 91.5 FM i www.cugat.cat.
També es pot descarregar en format podcast.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.