Eva Díaz, CEO de Cooking Communication:'Sense comunicació les empreses no existeixen'

Un podcast on descobrim la importància de la comunicació a les empreses, els esdeveniments híbrids i la solidaritat a l'empresa privada


  • Comparteix:

Eva Díaz, CEO de Cooking Communication / Foto: Cugat Mèdia

Eva Díaz, CEO de Cooking Communication / Foto: Cugat Mèdia

Estrenem l'espai diari de podcasts 'Hora Sant Cugat' amb una secció dedicada a les empreses de la nostra ciutat. En aquest primer podcast entrevistem a Eva Díaz, CEO de l'agència de comunicació Cooking Communication. L'empresa ofereix serveis de relacions públiques, esdeveniments i màrqueting digital. Destaca per la seva aportació social amb l'organització voluntària del STEM Women Congress, esdeveniment que té com a objectiu incrementar la presència de les dones en les carreres de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques. Durant la Covid-19 ha aportat el seu granet de sorra gràcies a la iniciativa 'Persianes de proximitat', en què han ajudat al comerç local. Descobriu com ho ha fet i com 'cuina' les seves idees al podcast de Cugat Mèdia.

ESCOLTA-HO

La secció d’empresa d’'Hora Sant Cugat' té com a objectiu conèixer i donar suport al teixit empresarial santcugatenc i és possible gràcies a la col·laboració amb l’associació d’empreses Sant Cugat Empresarial. Aquest espai mensual pot escoltar-se a la 91.5 FM i a la nostra web, on es pot descarregar en format podcast.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.