Com viuen la demència senil els gossos?

El nou podcast de 'Cau Amic' explica el procés de demència senil als gossos i la importància d'acollir animals d'edat avançada


  • Comparteix:

El Roc i la Xisca, dos gossos que busquen família d'acollida/Foto: Cau Amic

El Roc i la Xisca, dos gossos que busquen família d'acollida/Foto: Cau Amic

L'espai radiofònic 'Cau Amic' ens porta a la directora de la Clínica Veterinos, María José Blabia, per parlar de la demència senil als gossos. Hi participen, com cada setmana, en Francesc Codonyes, voluntari a Cau Amic, i la Rosa Maria Marquès, responsable de Cau Amic. El podcast explica el procés de diagnòstic, els símptomes i el tractament per als gossos que pateixen la síndrome de disfunció cognitiva, l'alzheimer dels gossos. Aprofitem a conèixer la Xisca i el Roc, dos gossos d'edat avançada que cerquen família d'acollida indefinida, amb les despeses veterinàries cobertes per Cau Amic. La Xisca és una pastor alemany dolça, afectuosa i juganera. El Roc és un Rottweiler noble, afectuós i obedient.

ESCOLTA-HO

La secció 'Cau Amic' aborda el benestar animal, en particular dels gats i gossos. Cada setmana l'espai ajuda a conèixer millor aquests animals i reivindica el seu benestar. El podcast és possible gràcies a la col·laboració de l'equip de voluntaris de Cau Amic, refugi que dóna auxili i acollida temporal a animals de companyia abandonats o perduts que ho necessiten.

S'emet cada dijous al programa 'Hora Sant Cugat' al 91.5 FM i també es pot descarregar, per escoltar-lo en format podcast des de qualsevol lloc en qualsevol moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.