Saps què vol dir flexitarià, ovolactovegetarià o apivegetarià?

'L'Anell al dit', el podcast de llengua catalana a Ràdio Sant Cugat, dona a conèixer l'ampli ventall de dietes alimentàries existents


  • Comparteix:

Llengua i alimentació al podcast 'L'Anell al dit' / Foto: Getty Images Creative Commons

Llengua i alimentació al podcast 'L'Anell al dit' / Foto: Getty Images Creative Commons

El podcast 'L'Anell al dit' obre la porta a les dietes i ideologies alimentàries, amb la llengua com a fil conductor. La Mar Oñate i l'Albert Macià, del Servei Local de Català, descobreixen la dieta paleolítica i macrobiòtica, així com totes les varietats del vegetarianisme, com ara l'avipiscivegetarianisme. Un podcast del tot culinari i lingüístic, adient tant per aquells que volen conèixer les diferents opcions alimentàries, com per aquells que, a més, volen utilitzar la terminologia adequada. L'espai també inclou una cançó del Joan Colomo, que té tots els ingredients per amenitzar l'espai radiofònic.

ESCOLTA-HO

Aquest espai de podcast és possible gràcies a la col·laboració de l’equip de professionals del Servei Local de Català. S'emet dos dimarts al mes a les 10 del matí a través de la 91.5 FM i www.cugat.cat, i es pot descarregar en format podcast a qualsevol hora i des de qualsevol lloc.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.