Protesta a Sant Cugat contra 'la brutalitat policial i l'abús judicial'

Unes 200 persones es manifesten a les portes de la comissaria dels Mossos d'Esquadra arran dels aldarulls a les manifestacions pro Hasél


Temes relacionats

Surten del calabós els tres joves de Sant Cugat detinguts a les protestes pro Hasél (22/feb/21)


  • Comparteix:

L'actuació policial a les protestes contra l'empresonament del raper Pablo Hasél ha estat objecte de crítica a Sant Cugat amb una manifestació que ha aplegat unes 200 persones. Convocada per diverses entitats, la marxa ha arrencat al centre de la ciutat i s'ha dirigit a les portes de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, on s'ha carregat contra 'la brutalitat policial i l'abús judicial'. A la seu policial hi havia un desplegament amb cinc furgons d'antiavalots. No s'han produït incidents.

"Si l'altre dia ens comprometíem a no deixar-nos soles davant el feixisme, avui ens comprometem a no deixar-nos soles davant la brutalitat policial", recull el manifest que s'ha llegit. De fet, els manifestants han criticat l'actuació dels Mossos d'Esquadra durant els aldarulls, la qual han qualificat de no ser "normal, ni tranquil·la, ni pacífica", i han reivindicat el tarannà pacífic del jovent.

Quant a la cobertura mediàtica que ha posat el focus en els saquejos i el vandalisme, a la prostesta s'ha instat tothom a "no caure en distincions que només busquen enfrontar-nos". En aquest sentit, apunten de nou a les forces policials: "Que vinguin a per qui vulguin, que sempre ens trobaran totes a una".

Al final de la trobada alguns assistents han cremat fotografies de la família reial espanyola, d'agents de la BRIMO i també de Pere Aragonès (ERC) i Laura Borràs (Junts per Catalunya).


Manifestant

Si l'altre dia ens comprometíem a no deixar ni un pam al feixisme, avui ens comprometem a no deixar-nos soles davant la brutalitat policial. Que vinguin a per qui vulguin, que sempre ens trobaran totes a una.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.