Aïda Fernández (presidenta de Sant Cugat Comerç): 'Tinc botiga en línia des de fa 10 anys'

Fernández explica al podcast empresarial de Ràdio Sant Cugat que ella té dos fills i un tercer, la seva botiga


  • Comparteix:

Maria Rius, delegada a Sant Cugat de la Cambra de Terrassa (esquerra) i Aïda Fernández, Presidenta de Sant Cugat Comerç i propietària de la botiga El Cuquet (dreta)

Maria Rius, delegada a Sant Cugat de la Cambra de Terrassa (esquerra) i Aïda Fernández, Presidenta de Sant Cugat Comerç i propietària de la botiga El Cuquet (dreta)

Ràdio Sant Cugat i la Cambra de Comerç presenten un podcast d'actualitat econòmica en clau santcugatenca. La convidada del segon programa és l'Aïda Fernández, presidenta de Sant Cugat Comerç, també propietària de la botiga de dolços El Cuquet. Fernández va obrir la seva botiga fa 16 anys i durant l'entrevista explica la importància de la perseverança i l'esforç a l'hora de mantenir un comerç local. La presidenta de Sant Cugat Comerç també explica per què els comerços han de tenir una botiga en línia i convida als comerços de la ciutat a unir-se i treballar en conjunt, en col·lectiu, per a vetllar els interessos comuns.

ESCOLTA-HO

La secció d'empresa d''Hora Sant Cugat' té com a objectiu conèixer i donar suport el teixit empresarial local i és possible gràcies a la col·laboració amb diverses entitats, entre elles la Cambra de Comerç de Terrassa. Aquest espai mensual pot escoltar-se a la 91.5 FM i al web, on es pot descarregar en format podcast des de qualsevol lloc en qualsevol moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.