Posa't al dia amb un podcast creat per joves santcugatencs

Escolta el nou podcast produït i locutat pels estudiants del Col·legi Pureza de María


  • Comparteix:

Estudiants del Col·legi Pureza de María durant la gravació del programa, connectats per videotrucada amb Ràdio Sant Cugat / Foto: Col·legi Pureza de María

Estudiants del Col·legi Pureza de María durant la gravació del programa, connectats per videotrucada amb Ràdio Sant Cugat / Foto: Col·legi Pureza de María

Els alumnes del Col·legi Pureza de María preparen un programa mensual de ràdio que s'emet a 'Hora Sant Cugat', en la secció 'Escola' a Ràdio Sant Cugat. El podcast de març aborda temàtiques actuals com les compres en línia i sèries i pel·lícules reconegudes com 'Gambito de Dama'. Així mateix, preparen i presenten notícies internacionals, esports i informacions de l'escola. Una secció al podcast que ha copsat l'atenció de tots els participants és 'Curiositats', on els estudiants comparteixen dades peculiars, com el fet que els coales poden viure tota la seva vida sense beure aigua.

ESCOLTA-HO

Des de febrer de 2021, i un cop al mes, els alumnes del Col·legi Pureza de María passen per Ràdio Sant Cugat, al 91.5 FM. El programa també es pot descarregar, per escoltar-lo en format podcast, des de qualsevol lloc en qualsevol moment.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.