Coneix la campanya d'esterilització i identificació d'animals de companyia 'Sóc Responsable', al podcast del Cau Amic

L'any passat es van recollir a refugis animals i associacions animalistes un total de 306.000 animals


  • Comparteix:

Gat rebent el xip d'identificació obligatori a un veterinari / Foto: Sóc Responsable

Gat rebent el xip d'identificació obligatori a un veterinari / Foto: Sóc Responsable

La responsable de la campanya de la FAADA 'Sóc Responsable', Eva Forniele, passa pel podcast del Cau Amic per explicar els detalls d'aquesta iniciativa, que pretén informar sobre l'obligatorietat de la identificació dels animals, sobre la importància d'esterilitzar les mascotes i per combatre l'abandonament o sacrifici. La campanya proposa rebaixes en els preus del veterinari i ofertes en cursos d'educació per a animals amb mala conducta, entre d'altres. Una de les novetats de la iniciativa d'enguany és que inclou el porc vietnamita.

ESCOLTA-HO

La secció 'Cau Amic' aborda el benestar animal, en particular dels gats i gossos. Cada setmana l'espai ajuda a conèixer millor aquests animals i reivindica el seu benestar. L'espai és possible gràcies a la col·laboració de l'equip de voluntaris de Cau Amic, refugi que dona auxili i acollida temporal a animals de companyia abandonats o perduts que ho necessiten.

S'emet cada dijous al programa 'Hora Sant Cugat', al 91.5 FM, i també es pot descarregar, per escoltar-lo en format podcast, des de qualsevol lloc en qualsevol moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.