Arcadi Oliveres (activista): 'Els missatges de suport m’ajuden en els mals moments'

L’economista santcugatenc explica al 'Connectats' que mai s’havia sentit tan feliç i estimat, tot i la seva situació de salut


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres i Carme Reverte a casa l'activista / Foto: Cugat Mèdia

Arcadi Oliveres i Carme Reverte a casa l'activista / Foto: Cugat Mèdia

Arcadi Oliveres va anunciar que patia una malaltia terminal el passat mes de febrer. La seva família va obrir un portal per a tothom que volgués enviar-li paraules d’agraïment i ja ha rebut més set mil missatges. Tot i el moment delicat, el reconegut activista per la pau de Sant Cugat ha volgut atendre la ràdio de la seva ciutat, en una conversa al magazín 'Connectats', des de casa seva. Fa un repàs de la seva llarga trajectòria i explica d’on sorgeixen les seves conviccions principals -el pacifisme, la lluita per la justícia social i l'activisme-, les quals encara defensa amb fermesa. Oliveres es mostra satisfet amb la feina feta i molt feliç per com l’han cuidat i lloat en aquests darrers dies. Escolta l'entrevista sencera.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.