Torna el 'Per tu', l'espai radiofònic del Taller Jeroni de Moragas

Els membres del programa fan un repàs a l'actualitat, parlen de música i literatura, i apropen el dia a dia del taller


  • Comparteix:

Membre del programa locutant al Taller Jeroni de Moragas / Foto: Taller Jeroni de Moragas

Membre del programa locutant al Taller Jeroni de Moragas / Foto: Taller Jeroni de Moragas

Els nois i noies del Taller Jeroni de Moragas tornen a les ones amb un nou capítol del programa radiofònic 'Per tu'. D'una banda, se centren en temes d'actualitat social i científica. D'altra, ofereixen un grapat de recomanacions literaries i cinematogràfiques. Aprofitant la celebració del Dia Internacional de la Sídrome de Down, els membres del programa reivindiquen la valia del col·lectiu i llancen un missatge de positivitat cap a la societat. Per acabar, al seu apartat de música rendeixen un petit homenatge al cantant Àlex Casademunt, qui va morir el 2 de març passat en un accident de tràfic. Descobreix el programa íntegre.

ESCOLTA-HO

L'entitat ofereix un espai mensual a Ràdio Sant Cugat, on usuaris de l'entitat expliquen com veuen l'actualitat.

El Taller Jeroni de Moragas és una cooperativa de professionals d'iniciativa social i sense afany de lucre. Ubicada a Valldoreix, l'objectiu de l'entitat és la prestació de serveis orientats a la inclusió social i laboral de persones adultes amb diversitat funcional intel·lectual, malaltia mental i trastorn de l'espectre autista (TEA). L'espai disposa d'un centre Especial de Treball amb la Unitat de Suport a l'activitat Professional (USAP), un centre ocupacional amb servei de teràpia ocupacional (STO) i d'orientació d'inserció laboral, habitatge i llar residència, club social i fundació tutelar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.