Soriano (El Dehesa): 'El client és poc receptiu a entrar a dins del bar, això costarà de recuperar'

Entrevista al propietari del bar restaurant 'El Dehesa', punt de trobada de la joventut santcugatenca


  • Comparteix:

Maria Rius, delegada de la Cambra de Comerç de Terrassa a St Cugat (esquerra) i Antoni Soriano (copropietari de El Dehesa).

Maria Rius, delegada de la Cambra de Comerç de Terrassa a St Cugat (esquerra) i Antoni Soriano (copropietari de El Dehesa).

El podcast d'empresa de Ràdio Sant Cugat i la Cambra de Comerç presenta una entrevista al copropietari de 'El Dehesa', Antoni Soriano. Segons explica Soriano, aquest bar restaurant ubicat a la plaça Augusta, al costat del Monestir, sobreviu gràcies a la seva gran terrassa, una clientela fidel i a un parell de ICOs concedits arran de la pandèmia. Soriano gestionava amb la seva dona el càtering del F.C. Barcelona i, quan van perdre la concessió, van decidir emprendre i fundar 'El Dehesa'. Des d'aleshores han donat feina a més de 500 persones a Sant Cugat i el local s'ha convertit en el punt neuràlgic dels joves santcugatencs, tant per anar a fer una tapa i cervesa, com per aprendre la professió de cambrer. A l'entrevista, Soriano explica que més de 70 joves han tingut la seva primera feina a 'El Dehesa'. El podcast explica la història del bar i analitza la situació de la restauració en temps de pandèmia, des d'una perspectiva local, nacional i europea.

ESCOLTA-HO

La secció d'empresa d''Hora Sant Cugat' té com a objectiu conèixer i donar suport el teixit empresarial local i és possible gràcies a la col·laboració amb diverses entitats, entre elles la Cambra de Comerç de Terrassa. Aquest espai mensual pot escoltar-se a la 91.5 FM i al web, on es pot descarregar en format podcast des de qualsevol lloc en qualsevol moment.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.