Soriano (El Dehesa): 'El client és poc receptiu a entrar a dins del bar, això costarà de recuperar'

Entrevista al propietari del bar restaurant 'El Dehesa', punt de trobada de la joventut santcugatenca

Maria Rius, delegada de la Cambra de Comerç de Terrassa a St Cugat (esquerra) i Antoni Soriano (copropietari de El Dehesa).

Podcast

Publicat el 13/abr/21 per Júlia Farré

El podcast d'empresa de Ràdio Sant Cugat i la Cambra de Comerç presenta una entrevista al copropietari de 'El Dehesa', Antoni Soriano. Segons explica Soriano, aquest bar restaurant ubicat a la plaça Augusta, al costat del Monestir, sobreviu gràcies a la seva gran terrassa, una clientela fidel i a un parell de ICOs concedits arran de la pandèmia. Soriano gestionava amb la seva dona el càtering del F.C. Barcelona i, quan van perdre la concessió, van decidir emprendre i fundar 'El Dehesa'. Des d'aleshores han donat feina a més de 500 persones a Sant Cugat i el local s'ha convertit en el punt neuràlgic dels joves santcugatencs, tant per anar a fer una tapa i cervesa, com per aprendre la professió de cambrer. A l'entrevista, Soriano explica que més de 70 joves han tingut la seva primera feina a 'El Dehesa'. El podcast explica la història del bar i analitza la situació de la restauració en temps de pandèmia, des d'una perspectiva local, nacional i europea.

Escolta-ho

La secció d'empresa d''Hora Sant Cugat' té com a objectiu conèixer i donar suport el teixit empresarial local i és possible gràcies a la col·laboració amb diverses entitats, entre elles la Cambra de Comerç de Terrassa. Aquest espai mensual pot escoltar-se a la 91.5 FM i al web, on es pot descarregar en format podcast des de qualsevol lloc en qualsevol moment.