'L'Anell al dit' es posa en marxa amb format nou

El podcast sobre la llengua catalana de Ràdio Sant Cugat arrenca amb novetats


  • Comparteix:

Mar Oñate, Albert Masià i Júlia Farré, equip de l'Anell al dit/Foto: Mar Oñate

Mar Oñate, Albert Masià i Júlia Farré, equip de l'Anell al dit/Foto: Mar Oñate

El podcast 'L'anell al dit' presenta noves seccions, com 'La Consulta dels sèniors', on sèniors de Sant Cugat fan arribar dubtes sobre la llengua; 'Punyetàs al català', on s'analitzen pífies lingüístiques; i 'Posa't a prova', amb preguntes test que examinen l'equip del programa. Mar Oñate i Albert Masià també s'han compromès a què, a cada podcast, un personatge famós demani una cançó en català, en el marc de la secció 'Te la dedico'. Escolteu un podcast ple de llengua, cultura, història, literatura i música catalana, en un format àgil i engrescador.

ESCOLTA-HO

Aquest espai és possible gràcies a la col·laboració de l'equip de professionals del Consorci per la Normalització Lingüística de Sant Cugat. S'emet dos dimarts al mes a les deu del matí al 91.5 FM i està disponible a www.cugat.cat, i es pot descarregar en format podcast a qualsevol hora i des de qualsevol lloc.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.