La Premi Nacional de Dansa Catherine Allard visita el 'Molta Comèdia'

La ballarina, coreògrafa i directora d'IT Dansa presenta l'espectacle que la companyia porta al Teatre-Auditori aquest dissabte


  • Comparteix:

Catherine Allard i Eduard Jener / Foto: Cugat Mèdia

Catherine Allard i Eduard Jener / Foto: Cugat Mèdia

La ballarina, coreògrafa i directora d'IT Dansa (Jove Companyia de l'Institut del Teatre de Barcelona, Catherine Allard, visita el 'Molta Comèdia' per parlar de la seva trajectòria artística, guardonada el 2001 amb el Premi Nacional de Dansa. També aborda els detalls de l'actuació que portarà la companyia aquest dissabte al Teatre-Auditori, amb quatre coreografies d'Akram Khan, Lorena Nogal, Sidi Larbi Cherkaoui i Alexander Ekman. L'espectacle també ofereix passis per a les escoles de la ciutat, amb la col·laboració dels docents de cada centre, amb programes dissenyats per a totes les edats. A l'homilia, Eduard Jener es pregunta 'On són els amants de la música?, arran de la poca assistència als concerts del cicle 'Ressons', que se celebra a l'Església del Monestir.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.