Nova entrega de 'Per tu', l'espai radiofònic del Taller Jeroni de Moragas

Els membres del programa parlen del seu Sant Jordi, fan un repàs a l'actualitat i ofereixen recomanacions culturals


  • Comparteix:

Locutors i locutores del taller Jeroni de Moragas / Foto: Taller Jeroni de Moragas

Locutors i locutores del taller Jeroni de Moragas / Foto: Taller Jeroni de Moragas

Els usuaris del Taller Jeroni de Moragas es tornen a posar davant dels micròfons amb un nou capítol del programa radiofònic 'Per tu'. A l'espai recorden com van viure la Diada de Sant Jordi d'enguany, fan un repàs de l'actualitat i presenten les seves recomanacions musicals i cinematogràfiques. L'espai radiofònic del Taller Jeroni de Moragas sona una vegada al mes a Ràdio Sant Cugat.

ESCOLTA-HO

El Taller Jeroni de Moragas és una cooperativa de professionals d'iniciativa social i sense afany de lucre. Ubicada a Valldoreix, l'objectiu de l'entitat és la prestació de serveis orientats a la inclusió social i laboral de persones adultes amb diversitat funcional intel·lectual, malaltia mental i trastorn de l'espectre autista (TEA). L'espai disposa d'un centre Especial de Treball amb la Unitat de Suport a l'activitat Professional (USAP), un centre ocupacional amb servei de teràpia ocupacional (STO) i d'orientació d'inserció laboral, habitatge i llar residència, club social i fundació tutelar.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.