Rius (Masia Casa Fuster): 'És un lloc per esmorzar, dinar, fer còctels amb vistes a Collserola, casar-t'hi i molt més'

El podcast empresarial de la Cambra de Comerç entrevista la cap de relacions públiques d'un restaurant històric, versàtil i dinàmic


  • Comparteix:

Elisabet Rius, Cap de Relacions Públiques de la Masia Casa Fuster/ Foto: Cugat Mèdia

Elisabet Rius, Cap de Relacions Públiques de la Masia Casa Fuster/ Foto: Cugat Mèdia

La Masia Casa Fuster a Sant Cugat té nou propietari des de 2019 i ha estat recentment restaurada. El podcast d'empresa entrevista la cap de relacions públiques del restaurant, Elisabet Rius, que explica la gran versatilitat d'aquesta masia restaurant. Rius descriu que ofereixen esmorzars de cullera, dinars i sopars amb una carta innovadora i canguratge, i còctels de tarda, tot amb vistes a Collserola. Rius explica al podcast de Ràdio Sant Cugat que, a més de casaments, ofereixen tota mena d'esdeveniments. Tot això i més a una entrevista que fa venir salivera i anima a tornar a gaudir d'àpats i experiències fora de casa.

ESCOLTA-HO

La secció d'empresa d''Hora Sant Cugat' té com a objectiu conèixer i donar suport el teixit empresarial local i és possible gràcies a la col·laboració amb diverses entitats, entre elles la Cambra de Comerç de Terrassa. Aquest espai mensual pot escoltar-se a la 91.5 FM i al web, on es pot descarregar en format podcast des de qualsevol lloc en qualsevol moment.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.