El contenciós contra La Mirada i el retard dels pressupostos, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

També s'ha parlat de les dades de Càritas sobre l'augment dels santcugatencs atesos i del futur govern de la Generalitat


  • Comparteix:

Albert Solé, Francesc Duch (ERC-MES), Carles Burgaroles (Junts) i Pere Soler (PSC) / Foto: Meet

Albert Solé, Francesc Duch (ERC-MES), Carles Burgaroles (Junts) i Pere Soler (PSC) / Foto: Meet

La construcció del nou edifici de l'escola La Mirada al parc del bosc de Volpelleres s'ha topat amb el contenciós administratiu que han presentat ADENC i SOS Bosc Volpelleres, però l'equip de govern està tranquil perquè no creu que el jutge accepti les mesures cautelars que demanaran. Aquest ha sigut un dels temes principals que s'han tractat a la tertúlia política 'El Gall del Monestir' de Ràdio Sant Cugat. Els pressupostos han estat l'altre gran tema de debat i tant ERC-MES com el PSC han afirmat que l'aprovació dels pressupostos del 2021 el mes de maig no suposa cap mena de problema per al ciutadà. Finalment, Càritas i l'augment de la demanda dels seus serveis i l'acord per formar un Govern a la Generalitat han estat els últims temes de debat. Escolta aquí la tertúlia sencera.

ESCOLTA-HO

Han participat en la tertúlia d'aquest dimecres Francesc Duch (ERC-MES), Pere Soler (PSC) i Carles Burgarolas (Junts). Ciutadans i la CUP han disculpat la seva absència.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.