L'Ajuntament està tranquil perquè creu que el jutge no acceptarà les mesures cautelars per aturar les obres de La Mirada

Duch explica a Cugat Mèdia que estan satisfets per la feina feta amb la nova escola de Volpelleres i que la Comissió d'Urbanisme els hagi donat la raó


  • Comparteix:

Francesc Duch, tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge, durant un ple municipal / Foto: Ajuntament

Francesc Duch, tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge, durant un ple municipal / Foto: Ajuntament

El govern municipal està tranquil malgrat la presentació del recurs contenciós administratiu per part d'ADENC i SOS Bosc Volpelleres en contra de la ubicació on es construirà la nova escola La Mirada. Segons ha explicat el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Francesc Duch, a Cugat Mèdia, els assessors jurídics els han dit que molt difícilment el jutge acceptarà les mesures cautelars demanades pels dos grups ecologistes, que són que no comencin les obres ni es tali cap arbre fins a la resolució del contenciós. Duch celebra, també, que la Comissió d'urbanisme els hagi donat la raó rebutjant el recurs dels ecologistes, cosa que referma que estan fent la feina en la línia correcta, assegura.

En la mateixa línia, el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha recordat que els veïns tenen llibertat de presentar els contenciosos que creguin oportuns, però que el govern segueix el calendari previst amb aquest equipament tan important pel barri. A més, admet que ho van intentar tot per trobar un altre espai per l'escola, i recorda que "no perquè es faci més soroll hi ha més gent a favor que en contra; mai plou a gust de tothom".

Per la seva banda, el regidor de Junts per Sant Cugat Carles Brugarolas ha recordat que la posició del seu partit és que consideren que des del govern s'hauria pogut batallar més per defensar la ubicació inicial -al costat del nou institut Leonardo da Vinci-, però alhora dona ple suport a què faci i decideixi l'ajuntament en aquest tema: "Endavant amb l'actuació que dugui el govern en aquesta línia de conciliar els interessos legítims i que tots compatim de preservar el parc i tenir un equipament de primer nivell".






Francesc Duch

"Pel que ens diuen els assessors, seria molt molt estrany que el jutge fes cas a les mesures cautelars"

Carles Brugarolas

"Endavant amb l'actuació que dugui el govern en aquesta línia de conciliar els interessos legítims i que tots compatim de presevar el parc i tenir un equipament de primer nivell"




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.