La compra del CPA i Ragull Centre, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

Junts i Ciutadans qüestionen el tracte del govern municipal amb les entitats culturals de la ciutat


  • Comparteix:

Albert Solé, Sergio Blázquez (Cs), Josep Maria Vallès (Junts), José Gallardo (PSC), Lourdes Llorente (CUP-PC) i Alba Gordó (ERC-MES) / Foto: Meet

Albert Solé, Sergio Blázquez (Cs), Josep Maria Vallès (Junts), José Gallardo (PSC), Lourdes Llorente (CUP-PC) i Alba Gordó (ERC-MES) / Foto: Meet

La compra de l'edifici del Centro Popular Andaluz (CPA) per part de l'Ajuntament ha centrat la primera part de la tertúlia política de Ràdio Sant Cugat, 'El Gall del Monestir'. Els representants dels tres partits del govern han defensat que estan estudiant fer-ho com a mesura per ajudar aquesta entitat. Junts per Sant Cugat, però, critica la manca de suport que el govern dona a entitats com el CPA. Finalment el projecte Ragull Centre ha tornat a captar tota l'atenció dels tertulians i les discrepàncies entre el govern i l'oposició. Si vols recuperar la tertúlia sencera, pots fer-ho aquí.

ESCOLTA-HO

Han participat en la tertúlia d'aquest dimecres Josep Maria Vallès (Junts per Sant Cugat), Alba Gordó (ERC-MES), José Gallardo (PSC), Sergio Blázquez (Cs) i Lourdes Llorente (CUP-PC).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.