Què vol dir l'expressió 'ara hi corro'?

Resol aquest dubte i molts més al podcast 'L'Anell al dit' acompanyats de la música de Mazoni i Joan Manuel Serrat


  • Comparteix:

Oriol Vidal fa una dedicatòria musical a la seva dona al podcast de llengua catalana  'L'Anell al dit'/Foto: Arxiu Cugat Mèdia

Oriol Vidal fa una dedicatòria musical a la seva dona al podcast de llengua catalana 'L'Anell al dit'/Foto: Arxiu Cugat Mèdia

En aquest capítol de 'L'Anell al dit', els santcugatencs poden aprendre català amb Mazoni, l'escriptor Jordi Cabré i el Servei Local de Català. Mar Oñate i Albert Masià tenen l'objectiu d'ensenyar català d'una forma entretinguda i dinàmica amb música, concursos, consultes dels oients i dedicatòries. En aquest capítol, els oients poden escoltar pífies fetes per personalitats catalanes i la dedicatòria musical que el periodista de TV3 Oriol Vidal fa a la seva dona.

ESCOLTA-HO

Aquest espai és possible gràcies a la col·laboració de l'equip de professionals del Consorci per la Normalització Lingüística de Sant Cugat. S'emet dos dimarts al mes a les deu del matí al 91.5 FM i està disponible a www.cugat.cat, i es pot descarregar en format podcast a qualsevol hora i des de qualsevol lloc.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.