Maria Fabre, passió i vocació per acompanyar els santcugatencs a fer art

El podcast empresarial de la Cambra de Comerç entrevista la propietària del centre Pou d'Art


  • Comparteix:

Maria Fabre, directora de Pou d'Art al podcast d'empresa de Ràdio St Cugat i la Cambra de Terrassa/Foto:Cugat Mèdia

Maria Fabre, directora de Pou d'Art al podcast d'empresa de Ràdio St Cugat i la Cambra de Terrassa/Foto:Cugat Mèdia

El podcast entrevista la directora del centre Pou d'Art, Maria Fabre, una persona que demostra veritable vocació i entusiasme per la seva feina, a més de creativitat i lluita en la gestió d'una escola local d'arts gràfiques. El centre ofereix tallers per a adults i infants, que durant la pandèmia s'ha hagut d'adaptar al format virtual, i actualment l'escola ja ho fa de forma presencial. A l'entrevista, Fabre reivindica l'abandonament de les escoles de formació d'art, com a formació no reglada. Durant la pandèmia s'han agrupat més de 80 escoles d'art de tota Catalunya en un grup de whatsapp per a mantenir-se connectades i informades respecte als canvis en les restriccions per a pandèmia de la Covid-19. Actualment s'estan plantejant la creació d'una entitat que les aglutini de cara a defensar els seus interessos i trobar sinergies.

ESCOLTA-HO

La secció d'empresa d''Hora Sant Cugat' té com a objectiu conèixer i donar suport el teixit empresarial local i és possible gràcies a la col·laboració amb diverses entitats, entre elles la Cambra de Comerç de Terrassa. Aquest espai mensual pot escoltar-se a la 91.5 FM i al web, on es pot descarregar en format podcast des de qualsevol lloc en qualsevol moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.