Cugat Mèdia compleix 39 anys al costat de la ciutat

El 13 de juny de 1982 va néixer Ràdio Sant Cugat i el mitjà públic ho celebrarà aquest any amb un regal especial per a la ciutadania


  • Comparteix:

Cada 13 de juny és un dia especial per a Cugat Mèdia. Aquest dia de 1982 va començar a emetre Ràdio Sant Cugat des dels primers estudis al passatge de Sant Antoni, i 39 anys després l'evolució del mitjà de comunicació local ha sigut exponencial. Aquest any volem celebrar l'efemèride d'una manera especial, recordant com hem estat al costat de tots els fets rellevants que han passat a Sant Cugat aquests anys, i especial de la transformació del municipi en una de les ciutats metropolitanes més importants.

Les arrels de Cugat Mèdia són profundes. Ràdio Sant Cugat n'és la seva llavor, que durant molts anys va ser la seva única missió: informar la ciutat de què passava només a través de les ones hertzianes. Però el mitjà de comunicació municipal va entendre de seguida que la societat de la informació estava canviant i que calia arribar als ciutadans per altres canals.

Foto: Cugat Mèdia
La primera unitat mòbil de Ràdio Sant Cugat el 1982 amb l'equip d'esports: Toni Gómez (esquerra), Òscar Borràs (mig) i Carlos Gavaldà (dreta) / Foto: Arxiu Ràdio Sant Cugat


El 2002 va néixer la primera web, www.radiosantcugat.cat, i des de llavors els canvis tecnològics no s'han aturat. I aquests canvis han donat pas a també al canvi de nom del mitjà. De Ràdio Sant Cugat a Cugat.cat amb l'arribada de la televisió, i d'aquí a Cugat Mèdia. I el futur, que ja es present, és diu podcast i continguts segmentats.

Fent servir les eines comunicatives més avançades de cada moment, Cugat Mèdia ha estat des de 1982 prenent el pols de la ciutat. Explicant les notícies que passaven a Sant Cugat, però també mostrant la progressiva transformació de la ciutat, que ha canviat a una velocitat de vertigen.

Enguany celebrarem l'aniversari del mitjà de comunicació públic de Sant Cugat d'una manera molt especial que encara no podem desvetllar, però que confiem que sigui un record que tots els santcugatencs i santcugatenques voldreu guardar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.