Tecnologia creativa, el futur professional dels infants i joves, al podcast d'empresa

L'escola santcugatenca TbKids forma en robòtica i fomenta la creativitat, el pensament crític, la col·laboració i la comunicació


  • Comparteix:

Entrevista a la directora de TbKids, centre de formació de tecnologia creativa/Foto:TbKids

Entrevista a la directora de TbKids, centre de formació de tecnologia creativa/Foto:TbKids

El podcast d'empresa a Ràdio Sant Cugat presenta a Vicky Castillo, directora de TbKids, una escola que té com a objectiu fomentar l'emprenedoria tecnològica entre nens i joves. TbKids es basa en el concepte STEAM, centrat a promoure l'aprenentatge de ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques, sense dependre del gènere. Castillo explica la importància de la creativitat i les noves tecnologies en el futur dels infants i joves. Durant l'entrevista, Castillo explica com treballen aquests elements i d'altres competències clau entre els alumnes i per què les competències que desenvolupen a TbKids són necessàries per al seu futur personal i professional.

ESCOLTA-HO

La secció d'empresa d'Hora Sant Cugat té com a objectiu conèixer i donar suport al teixit empresarial local i és possible gràcies a la col·laboració amb diverses entitats, entre elles Sant Cugat Empresarial. Aquest espai mensual es pot escoltar a la 91.5 FM i al web, on es pot descarregar en format podcast.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.