La Setmana de la Mobilitat i el conveni de La Mirada, a la tertúlia política 'El Gall de Monestir'

Els representants d'ERC, CUP i Cs han recriminat a Junts x Sant Cugat que el sobrecost de l'escola és culpa del govern anterior


  • Comparteix:

La tertúlia política de Ràdio Sant Cugat, 'El Gall del Monestir', d'aquest dimecres 22 de setembre / Foto: Cugat Mèdia

La tertúlia política de Ràdio Sant Cugat, 'El Gall del Monestir', d'aquest dimecres 22 de setembre / Foto: Cugat Mèdia

La tertúlia política de Ràdio Sant Cugat, 'El Gall del Monestir', ha tornat aquest dimecres a l'antena amb una novetat, el canvi d'hora. Ara, cada dimecres a partir de les 9 hores es podrà escoltar el debat d'actualitat per la 91.5 FM, en lloc de les 10 h com la temporada passada. En aquesta primera tertúlia del curs el debat s'ha centrat en dos temes: la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i l'aprovació per unanimitat del ple del conveni entre Ajuntament i Generalitat per a la construcció del nou edifici de l'escola La Mirada. És en aquest segon tema on els representants polítics de cada grup municipal s'han enganxat més a discutir. ERC, Ciutadans i CUP han recordat a Junts per Sant Cugat que el sobrecost de l'escola és culpa d'un error de l'anterior govern a l'hora d'escollir una ubicació que no va obtenir el permís de Protecció Civil. Carles Brugarolas (Junts) ha defensat la decisió per criteris tècnics i no polítics. Escolta la tertúlia sencera aquí.

ESCOLTA-HO

Els tertulians d'aquest dimecres han sigut, a més de Carles Brugarolas (Junts), Oriol Cisteró (ERC), Francesc Aguilà (PSC), Sergio Blázquez (Cs) i Marco Simarro (CUP).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.