Estat de la ciutat: el govern defensa la seva actuació condicionada per una mala herència, i l'oposició els acusa d'inacció

L'alcaldessa ha destinat el seu discurs a explicar que vol fer avançar la ciutat


  • Comparteix:

Tots els grups municipals s'han reunit aquest dilluns en un ple extraordinari dedicat a l'estat de la ciutat aquest 2021. En aquest, l'equip de govern ha explicat amb quina situació es va trobar quan va entrar a l'Ajuntament l'estiu del 2019, i ha defensat la seva feina posterior. Després cada grup municipal ha tingut temps de fer la seva intervenció, i l'oposició ha aprofitat per fer-ne crítiques amb relació a temes com la neteja i la mobilitat.



ESCOLTA-HO

A banda, Ingla s'ha centrat en l'enumeració d'iniciatives i actuacions que s'han dut a terme durant els últims dos anys, i a explicar els projectes de futur del govern. Tot plegat, amb l'objectiu d'"avançar" i "posar les bases del Sant Cugat del 2030".

LA INTERVENCIÓ DE MIREIA INGLA, ALCALDESSA

El primer regidor a tenir el torn de paraula ha estat el portaveu de Cs, Aldo Ciprian, que s'ha queixat que Sant Cugat estigui bruta i sigui una ciutat insegura.

LA INTERVENCIÓ D'ALDO CIPRIAN, PORTAVEU DE Cs

Després ha estat el torn de la portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, que ha criticat el govern pel que fa a temes de mobilitat, habitatge, neteja i manteniment, i gestió política.

LA INTERVENCIÓ DE CARMELA FORTUNY, PORTAVEU DE JUNTS

Per la seva banda, la portaveu de la CUP-PC, Núria Gibert, ha anunciat que els pensionistes podran anar de Sant Cugat a Mútua Terrassa pagant només una zona.

LA INTERVENCIÓ DE NÚRIA GIBERT, PORTAVEU DE CUP-PC

El portaveu del PSC i primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha parlat en nom dels socialistes defensant el pacte de govern que es va fer fa dos anys.

LA INTERVENCIÓ DE PERE SOLER, PORTAVEU DE PSC

I l'últim grup en intervenir ha estat ERC-MES, en aquest cas amb el tinent d'alcaldia Francesc Duch. El portaveu del partit s'ha dedicat a defensar l'acció de l'executiu que comparteix amb els socialistes i els cupaires, llençant també crítiques a l'anterior govern.

LA INTERVENCIÓ DE FRANCESC DUCH, PORTAVEU D'ERC-MES



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.