El ple de l'estat de la ciutat i el camp de golf de Can Sant Joan, a la tertúlia política el Gall del Monestir

A partir d'ara la tertúlia també es podrà seguir en streaming en directe, o recuperar el vídeo posteriorment a cugat.cat


  • Comparteix:

La tertúlia política 'El Gall del Monestir' de Ràdio Sant Cugat ha estrenat aquest dimecres el format televisiu. A través d'una videoconferència, per les restriccions de la pandèmia, però amb realització televisiva, els representants dels partits polítics han debatut sobre l'actualitat de la ciutat, i els ciutadans ho han pogut seguir tant per la ràdio -91.5 FM- com en vídeo a través de cugat.cat. En la tertúlia d'aquest dimecres, els temes que s'han tractat són el ple sobre l'estat de la ciutat de dilluns passat i l'anunci de la Generalitat de convertir el camp de golf abandonat de Can Sant Joan en un parc interurbà entre Rubí i Sant Cugat.



ESCOLTA-HO

A la tertúlia d'aquest dimecres han participat Josep Maria Vallès (Junts), Francesc Osan (ERC-MES), Jose Gallardo (PSC) i Lourdes Llorente (CUP-PC).

'El Gall del Monestir' s'emet cada dimecres de 9 h a 10 h a Ràdio Sant Cugat i en vídeo a cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.