L'allau del Lemon i el Fòrum Jove, a la tertúlia política 'El Gall del Monestir'

L'incident del divendres a la porta de les carpes ha obert el debat sobre la necessitat d'alternatives d'oci nocturn per als joves a la ciutat


  • Comparteix:

L'actualitat del passat cap de setmana ha centrat els temes de la tertúlia política 'El Gall del Monestir' de Cugat Mèdia. Per un costat els representants polítics han començat parlant de l'allau humana que es va produir divendres a la nit a les portes de les carpes Lemon de la carretera de Rubí. I aquest debat els ha portat a parlar de les alternatives d'oci nocturn per als joves que necessita Sant Cugat, i que va ser el tema principal del primer Fòrum Jove que l'Ajuntament va organitzar dissabte passat. Junts també ha retret al govern municipal que aturés el projecte de l'anterior govern d'una sala polivalent, una reclamació històrica d'ERC i de bona part de l'oposició.



ESCOLTA-HO

Han participat en la tertúlia Joan Puigdomènech (Junts per Sant Cugat), Gemma Aristoy (ERC-MES), Francesc Aguilà (PSC), Sergio Blázquez (Cs) i Marco Simarro (CUP-PC).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.