La pròrroga de les ordenances fiscals i el contenciós de La Mirada, a la tertúlia política 'El Gall del Monestir'

Junts i ERC-MES mantenen les discrepàncies sobre si es va "defensar" prou la ubicació inicial de l'escola


  • Comparteix:

La tertúlia política 'El Gall del Monestir' ha estat protagonitzada aquest dimecres per dos dels temes que van aprovar-se en el ple municipal del dilluns passat. Per un costat s'ha parlat de la pròrroga de les ordenances fiscals per a l'any 2022, en què Junts per Sant Cugat ha retret al govern que hagin canviat d'argument per justificar la congelació de l'any passat respecte a la d'aquest any. El segon tema ha sigut l'escola La Mirada i el contenciós administratiu presentat per diferents col·lectius ecologistes. En aquest punt, Junts i ERC-MES ha tornat a discutir sobre els motius del canvi d'ubicació inicial i si no es va 'defensar' prou la primera opció davant la negativa de Protecció Civil.

ESCOLTA-HO

Han participat en la tertúlia Albert Salarich (Junts), Oriol Cisteró (ERC-MES) i Francesc Aguilà (PSC). Cs i la CUP-PC han disculpat la seva absència.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.