El retard en La Mirada i la correcció de les plusvàlues, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

Al principi de la tertúlia política, la regidora de Salut Gemma Aristoy, ha valorat el brot de Covid-19 al Pureza de María


  • Comparteix:

La tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall de Monestir' ha girat al voltant de dos temes principals: el retard en la construcció de l'escola la Mirada i en el nou mètode de càlcul de les de plusvàlues. En el tema de la Mirada, tots els partits han mirat d'empatitzar amb les famílies que aquesta setmana estan protestant contra el nou retard de les obres, i Ciutadans ha demanat a l'Ajuntament que no marqui més terminis per no generar més frustració entre els pares i mares. En el tema de les plusvàlues, des de Junts han advertit que el nou mètode de càlcul escollit per Hisenda podria tornar a ser declarat inconstitucional.



ESCOLTA-HO

A la tertúlia d'aquest dimecres han participat Carles Brugarolas, regidor de Junts per Sant Cugat; Gemma Aristoy, regidora d'ERC-MES; Francesc Aguilà, secretari de política municipal del PSC; Sergio Blázquez, regidor de Cs; i Lourdes Llorente, regidora de la CUP-PC.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.