El passaport Covid, els regidors no adscrits i Promusa, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

La majoria estan a favor d'aplicar el certificat per entrar als locals d'oci, culturals i de restauració si ho decideix la Generalitat


  • Comparteix:

La tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall de Monestir' d'aquest dimecres ha tractat tres temes d'actualitat. Per un costat s'ha parlat de les dades de la pandèmia a Sant Cugat i de la possibilitat que es pugui aplicar el passaport Covid per entrar als actes culturals i a la restauració. La majoria dels partits hi està a favor si ho decideix el Govern català, i Junts ha aprofitat per recordar que el maig passat el seu grup va presentar una moció per posar en marxa un certificat Covid a la ciutat. També s'ha debatut sobre la figura de la regidoria no adscrita, aprofitant que en el ple de dilluns es va formalitzar la sortida de Munia Fernández-Jordán del grup de Ciutadans. I finalment els partits han comentat la modificació del pressupost aprovada en el ple perquè l'Ajuntament compri les oficines de Mira-sol Centre a Promusa.

ESCOLTA-HO

Aquest dimecres han participat en la tertúlia política Josep Maria Vallès, regidor de Junts per Sant Cugat; Francesc Osan, coordinador del grup Municipal d'Esquerra Republicana; Francesc Aguilà, secretari de política municipal del Partit dels Socialistes; i José Miguel García, vocal de Ciutadans a l'EMD de Valldoreix. La CUP ha disculpat la seva absència.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.