Ragull Centre i les activitats de Nadal, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

ERC i Junts no es posen d'acord en el model de Sant Cugat del futur sobre on o com ha de crèixer la ciutat


  • Comparteix:

La tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' s'ha centrat, sobretot, en els canvis que l'Ajuntament ha introduït en el projecte d'habitatges anomenat Ragull Centre. El model de ciutat ha tornat a ser el centre del debat, amb l'afegit de la falta de consens amb l'oposició abans de tirar-lo endavant, segons ha criticat Junts. ERC i PSC han defensat la necessitat de construir habitatge social en el poc sòl disponible a la ciutat, com en aquest cas en sòl industrial en desús que s'haurà de requalificar. A la tertúlia també s'ha comentat l'espectacle dels Brodas Bros d'aquest dijous i les ganes de tenir un Nadal 'normal', pendents de la nova variant del coronavirus.

Han participat en aquesta tertúlia Albert Salarich, regidor de Junts per Sant Cugat; Oriol Cisteró, president d’Esquerra Sant Cugat; Francesc Aguilà, secretari de política municipal del Partit dels Socialistes; Jose Miguel Garcia, vocal de Ciutadans a l’EMD de Valldoreix.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.