L'Altra Cuina reinventa els plats tradicionals a través de la cuina vegana

La nova botiga de menjar vegà per emportar ofereix un menú diari amb productes de proximitat i temporada


  • Comparteix:

Isaura Montfort i Marçal Martínez, propietaris de L'Altra Cuina / Foto: Cugat Mèdia

Isaura Montfort i Marçal Martínez, propietaris de L'Altra Cuina / Foto: Cugat Mèdia

L'Altra Cuina arriba a Sant Cugat per oferir un menú diari seguint la dieta vegana. Marçal Martínez i Isaura Montfort, propietaris de l'establiment de menjar vegà per emportar, expliquen al magazín 'Connectats', de Cugat Mèdia i La Xarxa, com va sorgir la idea d'obrir aquesta botiga, la qual treballa amb productes de proximitat. Martínez i Montfort coincideixen en el fet que 'no volen convèncer a ningú', però sí oferir una dieta alternativa, més respectuosa amb el medi ambient. La nova botiga ha obert al número 11 bis del carrer de la Plana de l'Hospital, precisament on estava la mítica Carnisseria Jordi, un fet que, segons els actuals propietaris del local, ha estat 'pura casualitat'.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.