La companyia d'arts escèniques Shen Yun actuarà a Sant Cugat

Les funcions seran els dies 30 i 31 de gener i l'1 i 2 de febrer al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle / Foto: Asociación Puro Arte Humano

Un moment de l'espectacle / Foto: Asociación Puro Arte Humano

La companyia xinesa d'arts escèniques Shen Yun actuarà quatre dies a Sant Cugat. Les funcions seran els dies 30 i 31 de gener i l'1 i 2 de febrer al Teatre-Auditori. El preu general de les entrades oscil·la entre els 70 i els 135 euros; les del dia 30 de gener ja estan exhaurides.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES

L'espectacle consta de 20 actes on els artistes apropen el patrimoni cultural de la Xina a l'espectador a través de la música d'una orquestra, de la dansa clàssica xinesa i de diversos decorats plens de color. Els temes que tracten van des de llegendes antigues de fa 5.000 anys a la situació actual de la Xina.



Shen Yun està formada per set companyies, cadascuna amb una vuitantena d'artistes, que cada any surten de gira per tot el món. Cada any estrena un espectacle completament nou, amb noves obres coreogràfiques, música orquestral, nous vestuaris, decorats i històries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.