La vaga de mestres i les lliçons dels dos anys de pandèmia, a la tertúlia 'El Gall de Monestir'

Els partits debaten sobre els motius que han dut els docents catalans a plantar-se per protestar durant sis dies


  • Comparteix:

Foto: Cugat Mèdia

Foto: Cugat Mèdia

La tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' d'aquest dimecres ha girat al voltant de la vaga de mestres i dels dos anys de l'inici de la pandèmia. Respecte a l'aturada dels docents, tots els grups entenen els motius, que van més enllà del calendari escolar, però demanen que les dues parts s'asseguin per trobar un punt en comú. Respecte als dos anys que duem convivint amb el virus, els representants polítics han explicat quines creuen que són les lliçons positives que n'hem tret d'aquests 24 mesos excepcionals.

ESCOLTA-HO

A la tertúlia d'aquest dimecres han participat Joan Puigdomènech, regidor de Junts per Sant Cugat; Esther Madrona, regidora d’Esquerra Republicana; Francesc Aguilà, secretari de política municipal del Partit dels Socialistes; Sergio Blázquez, regidor de Ciutadans; i Marco Simarro, regidor de la CUP.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.