Els partits parlen dels caps de llista per a les municipals del 2023 a 'El Gall del Monestir'

La CUP ja està buscant el relleu de Núria Gibert; Pere Soler (PSC) i Aldo Ciprian (Cs) segurament repetiran; i Junts afronta unes primàries a tres


  • Comparteix:

Foto: Cugat Mèdia

Foto: Cugat Mèdia

El tret de sortida a la candidatura de Mireia Ingla per al 2023 i la presentació de Borja Aitor Arriaga com a tercer candidat a les primàries de Junts ha permès parlar a la tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' de com afrontem els partits polítics les eleccions municipals de 2023. Carles Brugarolas s'ha felicitat del procés d'elecció de candidat del seu partit, i del qual ell participarà, junt amb Josep Maria Vallès. Al PSC, Pere Soler es tornarà a presentar a les primàries internes, que només se celebraran si es presentés un segon candidat. Sergio Blázquez de Ciutadans confia que Aldo Ciprian també repeteixi com a cap de llista, mentre que a la CUP ja han començat a pensar en qui serà el substitut de Núria Gibert com a cap de llista, però el procés encara està obert. ERC, l'únic dels cinc partits que ja té aquesta feina feta, s'ha congratulat d'haver escollit Ingla pel seu 'lideratge consolidat'.

ESCOLTA-HO

Han participat en la tertúlia d'aquest dimecres Carles Brugarolas, regidor de Junts per Sant Cugat; Oriol Cisteró, president d’Esquerra Republicana; Jose Gallardo, regidor del Partit dels Socialistes; Sergio Blàzquez, regidor de Ciutadans; i Marco Simarro, regidor de la CUP.










Carles Brugarolas

Jo estic vivint aquest procés amb molta il·lusió i l'hem de fer molt bé. Els processos interns en partits són perillosos i hem de fer les coses molt ben fetes, evitant suspicàcies, i ho estem fent molt bé, i estic compartint aquest procés.

Jose Gallardo

El Pere es presenta segur, i si es presenta algú més hi haurà primpàries, i si no serà el candidat escollit per consolidar la pujada de fa tres anys a Sant Cugat, i consolidar la marca PSC

Sergio Blázquez

Compto que l'Aldo es torni a presentar, no imagino cap altre escenari. Però els processos dels partits van lents.

Marco Simarro

No ho tenim resolt, tot i que ja hem començat a parlar de possibles caps de llista. Tot i que nosaltres ens agrada acompanyar e projecte amb més cares per fer-lo més coral.

Oriol Cisteró

Davant de les primàries només es va presentar la Mireia, que té un lideratge fort i consolidat dins de Sant Cugat, i la gent té ganes que segueixi amb un equip consolidat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.