Gabriel Ferrater, la seguretat del Monestir i Sant Jordi, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

Tots els grups defensen augmentar les mesures per protegir el Monestir de les bretolades junts amb campanyes de pedagogia


  • Comparteix:

Foto: Cugat Mèdia

Foto: Cugat Mèdia

La tertúlia política d'aquest dimecres de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' ha girat al voltant de tres temes: la figura de Gabriel Ferrater i la seva petjada a Sant Cugat; les pintades a la paret del Monestir; i l'organització de Sant Jordi. Pel que fa a les pintades, tots els grups han defensat augmentar les mesures per protegir el Monestir de les bretolades, com posar càmeres a l'entorn i més il·luminació, a més de fer campanyes de pedagogia contra l'incivisme.

ESCOLTA-HO

Han participat en la tertúlia d'aquest dimecres Josep Maria Vallès, regidor de Junts per Sant Cugat; Esther Madrona, regidora d’Esquerra Republicana; Jose Gallardo, regidor del Partit dels Socialistes; i Sergio Blázquez, regidor de Ciutadans. La CUP ha disculpat la seva absència a la tertúlia d’avui.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.