'L'anell al dit' d'aquest mes té ganes de gresca!

El còctel festiu per a tots els paladars que combina dues cançons, un llibre i una pífia lingüística amb recursos i dubtes en matèria de llengua


  • Comparteix:

Gat enamorat dels llibres /Foto:CC-by (mickamroch)

Gat enamorat dels llibres /Foto:CC-by (mickamroch)

Com diu la cantant Suu, si voleu fer festa del drama i en qüestions de llengua no us voleu quedar enrere, atureu-vos a escoltar el podcast d'aquest mes de 'L'anell al dit'. Però escolteu-lo a poc a poc, hi aprendreu a distingir endavant i endarrere de davant i darrere. Hi trobareu també informació útil per esbrinar a quin títol de català equival el vostre nivell d'estudis o aquell curs de català que vau fer fa temps. Descobrireu un nou capítol de la reforma ortogràfica del 2017 i us parlarem d'un gat japonès enamorat dels llibres. I com podríem posar-hi la cirereta, a tot plegat? Doncs amb el millor concursant que ha passat per 'El gran dictat'. Festa major de traca i mocador!

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.