El desnonament d'Oceà Glacial i els moviments polítics a la CUP i a Valldoreix, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

Els partits també han valorat si els càrrecs electes haurien de viure a la ciutat que representen encara que la llei els permeti el contrari

Foto: Cugat Mèdia

Podcast

Publicat el 25/mai/22 per Redacció

La tertúlia política 'El Gall de Monestir' de Cugat Mèdia d'aquest dimecres ha girat al voltant de diferents temes. Per un costat s'ha parlat de l'adéu de Núria Gibert del govern municipal i de les seves conseqüències, així com també de la candidatura unitària de les forces d'esquerres a Valldoreix per fer fora Josep Puig i Junts de la presidència de l'EMD. En aquest acord la CUP encara no hi és, i a la tertúlia han explicat per què. També s'ha parlat de si els càrrecs electes haurien de viure a la ciutat que representen encara que la llei actual no impedeixi que resideixin fora, com actualment fa el president de l'EMD Josep Puig. Al principi de la tertúlia hem fet una connexió en directe amb el desnonament del carrer Oceà Glacial i els partits hi han dit la seva.

Escolta-ho

Han participat a la tertúlia d'aquest dimecres Gemma Aristoy, regidora d’Esquerra Republicana; Francesc Aguilà, secretari de política municipal del Partit dels Socialistes; i Marco Simarro, regidor de la CUP. Junts per Sant Cugat i Ciutadans han disculpat la seva absència a la tertúlia.