L'Observatori, l'antic camp de golf i el Concurs d'Arrossos, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

ERC, CUP i Cs repassen l'actualitat de la setmana a Cugat Mèdia


Temes relacionats

Un terç dels santcugatencs creu que la mobilitat és el principal problema de la ciutat, malgrat que el grau de satisfacció general és d'un 8 ( 7/jun/22)

Els Amics dels Veterans i la Regalèssia no acceptaran els intercanvis d'inscripcions al Concurs d'Arrossos de Festa Major 2022 ( 7/jun/22)

Tanques trencades i deixalles sense recollir: la Plataforma reclama a l'Incasòl el conveni de gestió provisional de l'antic camp de golf ( 3/jun/22)


  • Comparteix:

Foto: Cugat Mèdia

Foto: Cugat Mèdia

La tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' d'aquest dimecres ha tractat sobre tres temes d'actualitat. Per un costat dels resultats de la primera part de l'Observatori Sociològic d'aquest semestre amb dades sobre la valoració de la ciutat i els seus problemes principals, segons els ciutadans. Per un altre sobre la deixadesa de l'antic camp de golf de Can Sant Joan mentre els ajuntaments de Sant Cugat, Rubí i lncasòl es posen d'acord amb la futura governança de l'espai. I per últim, també s'ha parlat de la polèmica amb el sorteig de la paelles del Concurs d'Arrossos de Festa Major.

Han participat en la tertúlia d'aquest dimecres Francesc Carol, regidor d’Esquerra Republicana; Sergio Blázquez, regidor de Ciutadans; i Lourdes Llorente, regidora de la CUP. Junts per Sant Cugat i el PSC han disculpat la seva absència.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.