El gelat de coca de Sant Joan, la novetat de Pou de Glaç per aquest estiu

La propietària de la gelateria Sylvia Jiménez avança algunes de les novetats al 'Connectats'

Elisabeta Gadaleta, treballadora i Sylvia Jiménez, propietaria de Pou de Glaç / Foto: Cugat Mèdia

Podcast

Publicat el 16/jun/22 per Carme Reverte

Fa dies que apreta la calor i les revetlles són a tocar. Per això, la gelateria Pou de Glaç, al carrer Valldoreix 63, pretén sorprendre els seus clients amb el gelat de coca de Sant Joan, una de les novetats de la temporada. L'establiment ofereix una àmplia oferta amb 32 gustos a més d'orxata artesana, granissats i batuts, entre altres productes. La propietària de la gelateria, Sylvia Jiménez, ha passat pel 'Connectats' per explicar com va aquest inici de temporada, alhora que ha avançat quines seran les novetats després de la temporada d'estiu.

Escolta-ho