El 'Molta Comèdia' desgrana el nou Angular Festival Clàssica Sant Cugat

La directora artística del festival, Patrícia de No, passa pel programa de les arts escèniques de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Eduard Jener i Patrícia de No / Foto: Cugat Mèdia

Eduard Jener i Patrícia de No / Foto: Cugat Mèdia

Patrícia de No, flautista santcugatenca de projecció internacional visita el 'Molta Comèdia' en qualitat de directora artística del nou Angular Festival Clàssica Sant Cugat, 'un festival internacional que neix amb projecció de futur', que té lloc entre aquest divendres i el 15 de juliol, amb cinc concerts. En la seva homilia Eduard Jener fa un homenatge al director de teatre Peter Brook, figura indiscutible de l'escena mundial, recentment traspassat als 97 anys.

ESCOLTA-HO

El festival

La inauguració serà al nou espai de la llotgeta del Monestir amb Slava Ukraini Chamber Orquestra amb Ala Voronkova, violí solista amb 'Les quatre estacions' d'Antonio Vivaldi i 'Las cuatro estaciones porteñas' d'Astor Piazzolla; seguiran dos concerts de cambra al claustre del Monestir amb el Zagreb String Quartet, dissabte, i el duo Laia Puig, violoncel i Alba Ventura, piano, el diumenge. El dijous 14 al escenari principal, la Llotgeta, presentació de l'Orquestra del Festival Angular amb Joan Espina, concertino, i actuació de la soprano Júlia Farrés-Llongueras, i tancant la programació, el divendres en el mateix escenari Apròpera presenta 'Anna Bolena' de Gaetano Donizetti, una òpera en dos actes en versió semi-escenificada amb piano amb els millors fragments amb Tina Gorina, soprano; Laura Vila, mezzosoprano; Jeroboam Tejera, baix; i Marc Sala, tenor; acompanyats al piano per Jordi Romero i com a presentador Albert Galcerán. Un festival on hi haurà servei de bar abans de començar i a la mitja part dels concerts i les entrades es podran comprar a l'oficina de turisme dues hores abans del concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.