El 'Molta Comèdia' tanca la temporada amb un repàs de tot el viscut des del setembre

El programa suma ja nou anys en l'antena de Ràdio Sant Cugat

Eduard Jener, a l'estudi Ramon Barnils de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Podcast

Publicat el 15/jul/22 per Eduard Jener

Sona la sintonia del programa 'Molta Comèdia' i a continuació Eduard Jener ens explica que parla des de casa perquè la Covid no el deixa sortir. Es tracta del programa 39, l'últim d'una temporada amb 78 entrevistats, 52 presencials i 26 per telèfon, que són una mostra explícita d'una de les característiques pròpies: les arts escèniques de Sant Cugat i a Sant Cugat. Un projecte que va començar fa nou anys amb diferents hores i dates d'emissió i que ara es fa en directe dijous a les 12 del migdia i diferit a les 20 h del mateix dia.

Escolta-ho

Han passat pel programa representants de Fila Zero, Mira-sol Teatre, Teatre a l'ombra, Amics de Pedra i Sang, però també actrius com Mercè Arànega i Marta Angelat, o Sílvia Munt, actriu i directora de teatre, de cinema i de televisió, i directors com Oriol Broggi, José Padilla o Ricard Solé, i actors que a la vegada dirigeixen, com Oriol Pla Solina.

La música, les diverses maneres d'entendre i fer música, han estat representades per Clara Peya, compositora i pianista, o Marc Sambola, que ha musicat 'La Filla del mar', i la directora israeliana Roit Feldenkreis, i dues membres del grup Pasquines de Sant Cugat, Nerea Ruiz i Claúdia Pla-Narbona, que presentaven el seu primer disc. Gerard Claret, violinista i director, Patrícia de No, flautista, i Salvador Brotons, compositor i director; i Oriol Saltor amb la guitarra elèctrica i Josep Garrell parlant de La Lira i els seus 140 anys d'existència.

Maria Rovira, coreògrafa premiada internacionalment. Catherine Allard, directora de IT Dansa Cia. Jove de l'Institut del Teatre i Premi Nacional de Cultura i l'imprevisible i creatiu Lluc Fruitós dels Brodas Bros. També els gestors, les entitats, Gerald P. Fannon del Teatre-Auditori, Ricard Valls de StQBlack, Helena Mora de Life Victoria.

Dolors Vilarasau i l'homenatge a Ernest Naté. David Pujol i Ferran de Juan explicant La Unió. I com es lògic, i probablement injust, me'n deixo.

Això ha estat Molta Comèdia que acaba avui amb música que s'ha escoltat durant la temporada i... fins el mes de setembre!