La ciutat dels 100.000 habitants i la seguretat, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

Els partits valoren un fet que consideren inevitable: Sant Cugat seguirà creixent els propers anys i cal estar preparats


Temes relacionats

'Sant Cugat és una ciutat segura' (27/oct/21)


  • Comparteix:

Foto: Cugat Mèdia

Foto: Cugat Mèdia

La tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' s'ha centrat en el debat sobre el futur creixement de la ciutat i com els polítics pensen que s'ha d'afrontar aquest repte. Segons els càlculs del govern municipal, en poc temps Sant Cugat superarà els 100.000 habitants, i pot arribar als 115.000. També s'ha abordat el tema de la seguretat arran de la notícia d'aquesta setmana, l'apunyalament d'un home en ple centre de la ciutat. Els tres partits del govern han situat la notícia com un fet aïllat perquè les xifres indiquen que Sant Cugat és una ciutat segura.

ESCOLTA-HO

Han participat en la tertúlia d'aquest dimecres Josep Maria Vallès, regidor de Junts per Sant Cugat; Francesc Osan, coordinador del grup municipal d’Esquerra a Sant Cugat; Pere Soler, regidor del Partit dels Socialistes; Jose Miguel Garcia, vocal de Ciutadans a l’EMD de Valldoreix; i Oriol Sànchez, regidor de la CUP.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.