Les tensions a la Generalitat i la compra de llibres per les biblioteques locals, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

El govern municipal defensa que la llei de contractació no els permet afavorir les llibreries de Sant Cugat en el concurs


  • Comparteix:

Foto: Cugat Mèdia

Foto: Cugat Mèdia

La tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' d'aquest dimecres ha girat al voltant de les tensions al Govern de la Generalitat entre Junts i ERC i sobre la compra dels llibres de les biblioteques de la ciutat fora de Sant Cugat. El primer tema ha generat força debat entre els partits, en el qual PSC, Cs i CUP hi veien una lluita partidista que genera inestabilitat a la Generalitat. La CUP, de fet, ha afirmat que es tracta d'una lluita per quin és el partit hegemònic al país. El tema dels llibres neix arran d'una queixa pública del Pati de Llibres perquè la licitació l'havia guanyat una empresa de Galícia, que ERC ha justificat per la llei de contractació pública.

ESCOLTA-HO

Han participat en la tertúlia d'aquest dimecres Cristina Paraira, regidora de Junts per Sant Cugat; Esther Madrona, regidora d’Esquerra a Sant Cugat; Pere Soler Masip, assessor del grup municipal del Partit dels Socialistes; Sergio Blázquez, regidor de Ciutadans; i Marco Simarro, regidor de la CUP.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.