Entrevista a Andreu Gomila, al 'Molta Comèdia' d'aquesta setmana

Al programa Jener també fa una anàlisi de la cançó 'Despechá' de Rosalía i comenta l'inici de temporada del 'Temporada Alta'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Andreu Gomila / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'Andreu Gomila / Foto: Cugat Mèdia

Al programa d'aquesta setmana, Eduard Jener entrevista al poeta, periodista cultural, escriptor Andreu Gomila, guanyador l'any 2020 del XVIII Premi a la memòria de Gabriel Ferrater, amb motiu de la presentació al Teatre Auditori del seu monòleg 'Vull subornar a la joventut', dirigit per Pau Carrió i interpretat per Pol López. El monòleg, basat en la vida i obra del poeta reusenc, inaugurarà el Festival Nacional de Poesia d'enguany, dijous vinent, dins dels actes que durant aquest any es dediquen a Gabriel Ferrater quan es compleixen 100 anys del seu naixement i 50 de la seva mort a Sant Cugat del Vallès.

ESCOLTA-HO

A continuació, Eduard Jener recita dos poemes del poeta, 'Joc' i 'Cançó Idiota', escoltant prèviament la música creada per Joan Artigas també basada en els seus poemes. Seguidament, Jener fa una anàlisi estructural de la lletra de la cançó de Rosalía 'Despechá' escoltant el vídeo oficial que, segons informa ha arribat als 111.291.879 visionats i ha obtingut 977.840 m'agrada, confirmant l'originalitat del seu contingut. En la seva homilia, Jener parla del començament de la temporada de Temporada Alta de Girona-Salt, de la seva qualitat i varietat i, també, de l'enveja sana que li genera aquest programa que ha arribat al 31è aniversari.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.