La carn cultivada en laboratori, al podcast 'El Pou'

Les alternatives a la carn han abandonat el nínxol del veganisme i el vegetarianisme per passar a consumir-se de forma cada cop més generalitzada

Podcast

Publicat el 28/des/22 per Albert Solé

En els darrers anys, les alternatives a la carn -siguin productes plant-based, els que utilitzen la tecnologia de fermentació (llevats o fongs), o bé la carn cultivada al laboratori- han abandonat el nínxol del veganisme i el vegetarianisme per passar a consumir-se de forma cada cop més generalitzada. Per conèixer l’estat actual de la innovació en proteïna alternativa, així com els reptes i les perspectives de futur, l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i Interempresas van celebrar fa unes setmanes el «V Fòrum Carni i de la Proteïna Alternativa». Per parlar-ne tenim a Massimo Castellari, investigador del programa de funcionalitat i seguretat alimentàries de l’IRTA.

Escolta-ho


RECUPERA TOTS ELS PÒDCAST DE CIÈNCIA 'EL POU'