'Pedra i Sang' protagonitza el 'Molta Comèdia' d'aquesta setmana

Escolta aquí el programa de les arts escèniques de Ràdio Sant Cugat

Dolos Vilarasau, Martina Vilarasau, Ricard Mariné i Xavier Tor amb Eduard Jener / Foto: Cugat Mèdia

Podcast

Publicat el 16/des/22 per Redacció

'Pedra i Sang', la tragicomèdia musical de Josep Maria Jaumà amb música de Joan Alavedra, arriba a la seva 20a edició aquest Nadal tornant a la Sala Capitular del Monestir, després de dos anys anul·lades les seves representacions per la pandèmia de la Covid-19. Per parlar de la nova etapa encetada per la Cia. Teatrateatre i l'Associació Amics de Pedra i Sang, la seva presidenta i directora Dolors Vilarasau visita el programa acompanyada de Martina Vilarasau, que aquest any inicia una etapa de codirecció mantenint la seva actuació com a actriu. Participa en la conversa l'actor Xavier Tor, que durant 10 anys ha fet el paper protagonista de l'Abat Biure que compartirà, també a partir d'aquesta convocatòria, amb l'actor Ricard Mariné, que completa el quartet de convidats en el programa.

Escolta-ho

Com és habitual, les funcions començaran el dia 25, Nadal, a les 20 h, seguiran el dia 26, Sant Esteve, també a les 20 h, i els dies 27 i 28 de desembre amb dues funcions cada dia, a les 19 i 21.30 h. La venda de les entrades es fa mitjançant el web www.pedraisang.cat o de forma presencial amb targeta de crèdit a l'Oficina de Turisme de Sant Cugat, a la plaça d'Octavià, els dimecres i els divendres de 10 a 14 h.

En la seva homilia 'No tot són notícies dolentes', Eduard Jener comenta l'adjudicació de les obres per fer l'adequació escenotècnica del Teatre la Unió, el premi de teatre Ciutat d'Alcoi "Pere Cortés" guanyat per Víctor Alexandre i la nova etapa de 'Pedra i Sang', que augura noves i bones perspectives per les arts escèniques de la ciutat.